Total de visualitzacions de pàgina:

5 de febrer de 2012

CASSOLETES DE CREMA I MADUIXES


INGREDIENTS:
  • Maduixes (si preferiu les podeu substituir o combinar amb qualsevol altra fruita)
  • Bases de cassoletes (als supermercats en venen de fetes)
Per la crema:
  • 500 ml de llet
  • 125 g de sucre
  • 40 g de maicena
  • 1 rovell d’ou
  • Pell de llimona i branca de canyella
En primer lloc farem la crema: farem bullir 400 ml de llet amb el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella, després ho deixarem infusionar uns minuts i llavors retirem la pell de llimona i la canyella. Per altra banda barrejarem els 100 ml de llet restants amb la maicena i el rovell d’ou.
Finalment ho ajuntarem tot i ho tornarem a posar al foc fins que torni a arrencar el bull i quedi una massa ben espessa i homogènia. Aquest últim pas és molt important fer-lo tot remenant sense parar per evitar que s’enganxi i amb el foc mig-suau.
Un cop feta la deixarem que refredi (si la tapem amb paper film evitarem que faci crosta).


Per preparar les cassoletes: les omplirem amb la crema i sobre hi posarem la fruita.

Per acabar, i perquè quedin més brillants, les pintarem amb gelatina o melmelada de préssec dissolta amb aigua.


BON PROFIT!!

1 comentari: