Total de visualitzacions de pàgina:

20 de febrer de 2012

CARGOLS AMB SALSA DE TOMÀQUET I VINAGRETA


INGREDIENTS

  • 50 cargols per persona
  • Oli
SALSA DE TOMÀQUET
  •  Mig quilo de tomàquets
  • 1 botifarra
  • Pebre i un pessic de sal
 SALSA VINAGRETA
  • Oli
  • Vinagre
  • Pebre



Primer de tot és molt important rentar bé els cargols. Per començar posarem els cargols en remull amb aigua i una raig de vinagre (han d'estar totalment coberts d'aigua) fins que els cargols surtin de la clova. Seguidament els passarem per sota l'aixeta un a un.
I per últim els posarem amb una olla plena d'aigua i els deixarem bullir amb una ceba grossa i una mica de llorer durant aproximadament una hora.
Com veieu la feina més feixuga és netejar_los bé, però crec que val la pena.

Quant hagin bullit una hora els passarem per la escurridora i els posarem en una cassola de fang amb un bon raig d'oli,el que volem aconseguir és que els cargols ens quedin ben secs i cruixents per tant haurem  de remenar tot sovint i anar afegint oli quan veiem que s'acabi.El procés pot durar mitja hora ,una hora depenent de la quantitat de cargols que cuinem.
Per fer la salsa de tomàquet posarem tots els ingredient en un cassó i els deixarem bullir aproximadament durant una hora a foc lent.És important que la carn de la botifarra la desfem i així quan la mengem la trobem a trossets petits i la quantitat de pebre podem posar el que cadascú vulgui segons el gust de picant.
I finalment per ferl a salsa vinagreta només cal barrejar els ingredients i llest.Normalment hi ha més oli que vinagre,cadascú la pot fer segons el seu gust.


BON PROFIT!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada