Total de visualitzacions de pàgina:

4 de febrer de 2012

CALAMARS AMB CALÇOTS I VERDURES



Al ser temporada de calçots, us presento aquest plat que en porta, però també el podreu fer la resta de l’any canviant els calçots per porros o ceba.
INGREDIENTS per 2 persones:
· 6 calamars
· 1 carbassó
· 1 pastanaga
· Uns 15-18 calçots
· 8-10 alls tendres
· ½ got de vi blanc
· Sal, pebre i oli d’oliva



1. Netejarem els calamars i preparem la verdura: pelem els calçots i els alls tendres i els partim
per la meitat si són molt grans, el carbassó i la pastanaga els tallarem a juliana fina



2. En una paella calenta amb oli d’oliva courem els calamars i llavors els reservem.



3. En una altra paella hi posem un bon raig d’oli d’oliva, escalfem bé i saltegem primer els calçots uns minuts, llavors avoquem la resta de verdures, donem unes voltes i afegim el vi blanc. Deixem a foc fort uns minuts fins que s’evapori el vi, llavors abaixem el foc, tapem i deixem que les verdures es vagin coent (aproximadament uns 10-15 minuts).





 




4. Finalment incorporarem els calamars i deixarem acabar de coure uns 5 minuts.









Servirem ben calent. Bon profit!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada