Total de visualitzacions de pàgina:

7 de gener de 2012

POLLASTRE ROSTIT AL FORN

Aquesta és una recepta  molt senzilla i ràpida de fer i el resultat és boníssim, val la pena que la proveu.

INGREDIENTS

  • 2 pollastres tallats a quarts i sense pell
  • 4 botifarres
  • 7 o 8 cebes petites
  • 6 tomàquets
  • 1 pebrot vermell
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Conyac
  • 2 llimones
  • fulles de llorer i romaní
El dia abans és important posar el pollastre a macerar a la nevera amb oli el suc de dues llimones i pebre.
Agafarem una plata de forn i al fons hi posarem el llorer i el romaní. Seguidament hi posarem el pollastre,les botifarres , la ceba, el pebrot,els tomàquets, oli, sal al gust i un bon raig de conyac.
 
Escalfarem el forn a 200-250º , hi posarem el pollastre a coure amb el foc de baix i si tenim la possibilitat amb aire(depèn de cada forn) i de tant en tant anirem girant el pollastre perquè es faci per totes bandes.
I entre tres quarts d'hora i una hora ja tindrem el pollastre rostit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada