Total de visualitzacions de pàgina:

15 de gener de 2012

PASTÍS D'ANIVERSARI D'EN BRU



PASTÍS DE NATA I XOCOLATA

Ingredients

  • 4 ous
  • 200 gr de sucre
  • 200 gr de farina
  • 2 cullerades d' oli
  • 1 sobre llevat Royal
  • 1 pols de sal
  • 1l  de nata
  • 200gr de xocolata negre
Primer farem el pa de pessic, batrem els ous amb el sucre fins que ens quedi una massa esponjosa. Seguidament afegirem la sal i l' oli i barrejarem amb molt de compte i per últim afegirem la farina de mica en mica fins que quedi la massa ben fina.
Prepararem un motlle prèviament untat amb oli o mantega per tal de què no s'enganxi i el courem al forn prèviament escalfat a uns 200º ( si tenim la opció amb aire).
Coure uns 25-30 minuts fins que quedi ben ros i retirarem del forn i deixarem refredar.
Millor si fem el pastís el dia abans per poder-lo tallar bé i que no es trenqui.






El tallarem i girarem el pastís tal i com ensenyem a la foto per tal de treballar una base més fina.






Prepararem la Nata i la xocolata

Desfarem la xocolata al bany maria fins que estigui ben desfeta i deixarem refredar.Muntarem la nata fins que quedi ben consistent.

Seguidament separarem la meitat de la nata i de mica en mica afegirem la xocolata i anirem barrejant.
Guarnirem el pastís amb aquesta barreja i la nata la utilitzarem per cobrir tot el pastís.
  
Guarnició amb xocolata

reservarem una mica de xocolata per tal de fer la guarnició.En un paper de forn amb l'ajuda d'una cullera tirarem la xocolata tot fent formes diferents i deixarem refredar (utilitzarem per posar als voltants del pastís).
La resta ho farem a la base superior del pastís directament i deixarem refredar. El resultat és el de la primera foto!!!!
Espero que us hagi agradat, a en Bru li ha agradat molt!!!!!!!!!!!

RECEPTA AMB THERMOMIX

Prepararem amb la thermomix el pa de pessic.
Posarem el sucre a la thermomix i el programarem 1 minut a velocitat 5-7-9 progressiu fins que aconseguim el sucre glacé. Posarem la papallona  i afegirem els ous i programarem 2 minuts , a temperatura 40º, velocitat 3. deixarem batre durant uns 4 minuts sense temperatura a velocitat 3.
Incorporarem la mantega i batrem de nou 6 segons, a velocitat 2.Seguidament incorporarem la farina, el llevat i la sal i ho barrejarem tot durant 6 segons a velocitat 2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada