Total de visualitzacions de pàgina:

23 de gener de 2012

COCA DE RATAFIA


Aquesta coca la he fet amb la base de la típica coca de iogurt afegint-hi 1 ou més i la ratafia. Recordeu que les mesures dels ingredients ho farem amb el got de iogurt buit.
INGREDIENTS:
· 1 iogurt natural
· 2 mesures de sucre
· 3 mesures de farina
· 4 ous
· 1 sobre de llevat
· ¾ de mesura d’oli de gira-sol
· ¾ de mesura de ratafia


Mesclarem els ingredients fins obtenir una massa ben fina, untarem un motlle amb mantega i ho posarem al forn calent a uns 180º uns 40 minuts.
Per saber si la coca està ben cuita punxarem amb un escurandents, si surt sec és que està cuita.
Un cop traiem la coca del forn de seguida la ruixarem amb ratafia i i tirem per sobre sucre i avellana o ametlla picada.



3 comentaris:

  1. La primera vegada que puc dir que una coca m'ha sortit bona!! Està molt bona! Quin gran invent la ratafia... Gràcies noies!! I felicitats pel blog!!

    ResponElimina
  2. Ahir vig fer la coca de ratafia, un èxit és bonnnissssima

    ResponElimina
  3. Hola
    Una recomanació: afegiu una mica de matafaluga.

    ResponElimina