Total de visualitzacions de pàgina:

1 de gener de 2012

COCA DE PEBROTS ESCALIVATS




Aquesta és una recepta rica en Vitamina C, ja que els pebrots vermells en són una font important.
INGREDIENTS:
  •  4-5 pebrots vermells
  • 2-3 grans d’all
  • Sobrassada
  •  Pebre negre, pebre vermell, sal i oli d’oliva
Per la massa:
  •  180 ml d’aigua
  • 120 ml d’oli d’oliva suau
 500 g de farina
  •  2 culleradetes de postres de llevat en pols
  • 1 polsim de sal
Primer posarem els pebrots a escalivar al forn: els untem d’oli d’oliva i els posem al forn calent a uns 180º. Passats uns 20 minuts els hi donarem la volta i els deixarem uns 20 minuts més.
Un cop cuits els retirem del forn, els tapem amb paper d’alumini i els deixem refredar (tapats desenganxaran la pell de la carn i costarà menys de pelar).
Mentre refreden els pebrots podem començar a fer la massa: barrejarem l’oli d’oliva suau amb l’aigua, la farina, el llevat i el polsim de sal, ho amassem bé fins obtenir una massa fina i que es desenganxi de les mans. Ho deixarem reposar uns 20 minuts.
Llavors ja podem començar a pelar els pebrots, en traurem les llavors i els tallarem a tires fines. Els posarem en un bol i amanirem amb oli d’oliva, pebre vermell i negre, sal i els alls picats.
Per acabar posarem la massa en una safata de forn i sobre paper vegetal: l’estirarem amb les mans i li donarem forma, hi posarem les tires de pebrot per sobre i per acabar també hi posarem trossets de sobrassada.


Courem al forn uns 40 minuts a 180º.
Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada