TURRÓ DE XOCOLATA


Ingredients

  • 100 gr d'ametlles
  • 100 gr d'avellanes
  • 80 gr de llard de porc
  • 250 gr de xocolata Fondant
  • 250 gr de xocolata amb llet
Primer de tot cal fregir les ametlles i les avellanes amb oli en una paella o bé al forn.Seguidament les podem trossejar (no gaire petit) i si us agrada trossos més grans es pot deixar sencera, i reservar.

Desfer la llard de foc al bany maria, un cop desfeta afegir la chocolata tallada a trossets.
Remenar fins que la xocolata quedi ben desfeta i estigui ben fina.
Seguidament afegir les ametlles i avellanes i posar tota la massa en un motlle i deixar refredar a la nevera com a mínim dues hores. Aconsello fer-ho el dia abans i queda millor si està tota la nit  a la nevera.
Quan la posem al motlle aconsello posar-hi film transparent perquè el poguem desmotllar amb més facilitat.

THERMOMIX

Posar els fruits secs en el vas i programa 6 seg velocitat 3 per trossejar-los i reservar.
A continuació posar la llard de porc i programar 3 minuts, temperatura 70º, velocitat 2. Parar la màquina i afegir la xocolata  a trossets i programar 1 minut ,50º velocitat 2. 
Finalment durant 10 segons posar la velocitat 5-7-9 fins que quedi la xocolata fina sense trossos i afegirem els fruits secs i ho avocarem tot en un motlle tal i com hem comentat anteriorment. 

Comentaris

Entrades populars