Total de visualitzacions de pàgina:

9 de desembre de 2011

POLVORONS D'AMETLLA



INGREDIENTS


  • 300 gr de llard de porc
  • 600 gr de farina
  • 150 gr de sucre glacé
  • 150 gr d'ametlla torrada molta
  • 2 cullerades de canyella en pols
  • 2 cullerades de sèsam
Primer preparem la massa tot barrejant la farina amb la llard de porc, el sucre glacé, l'ametlla, la canyella i el sèsam.
Amassar amb les mans fins obtenir una barreja homogènia i llisa.
Estendrem la massa sobre una taula enfarinada, formant un rectangle homogeni d' uns 2 cm de gruix. Amb l'ajuda d' un talla-pastes posarem els polvorons en una plata de forn.
Escalfarem el forn uns 200º i coure amb el grill uns 10 minuts. Deixar-los refredar i empolvorar amb sucre glacé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada