Total de visualitzacions de pàgina:

14 de desembre de 2011

PASTA SALADA VARIADA



Aquesta és una recepta una mica entretinguda però fàcil de fer. Ens anirà molt bé per fer d’aperitiu o si volem fer una festa per berenar. Us animo a provar-la!!

INGREDIENTS:
·         1 base de pasta de full (o més, en funció de la gent que tinguem. Amb 1 base poden sortir de 25 a 30 peces segons si les fem més petites o grans). Ens anirà millor si la base és rectangular.
·         Pel farcit: sobrassada, tonyina, anxoves, olives, formatge ratllat...

1- Estenem la base de la pasta de full, l’aplanem i la tallem en 3 o 4 tires (d’uns 8-10 cm d’amplada).
Al centre hi posarem el farcit: una tira fina. En el cas d’olives, anxoves... prèviament les tallarem petites.

2- Llavors tancarem les bandes, la última en tancar primer hi pintarem ou, així al acabar de tancar quedarà ben enganxat i no s’obrirà.

3- Un cop tancat (quedarà com un cilindre), punxarem amb una forquilla per evitar que s’infli massa. Li donarem la volta i ho posarem a la safata de forn (amb paper vegetal).

4- Finalment pintarem per sobre amb ou (així la pasta quedarà d’un color brillant més bonic) i marcarem amb un ganivet (sense acabar de tallar) el cilindre. Això ens marcarà la quantitat de pastes que ens sortiran, però al no acabar de tallar-les servirà perquè: el farcit no vessi, i perquè les vores no s’inflin massa.



1 comentari:

  1. Sorprenentment fàcils i surten molt bones!!
    Gràcies

    ResponElimina