Total de visualitzacions de pàgina:

10 de desembre de 2011

PA DE PAGÈS



INGREDIENTS

  • 350 gr. d'aigua
  • 2 cullerades de sal
  • 1 cullerada de sucre
  • 1 sobre de llevat sec o llevat de parís (40gr)
  • 600gr de farina de força
Amb thermomix

-Pesar la farina i reservar
-Posar l'aigua i el sucre i programar 2 minuts a temperatura 40ºC a velocitat 2
-Afegir la meitat de la farina i el llevat i programar 8 segons velocitat 6
-Afegir la resta de la farina i la sal, i amassar a velocitat espiga durant 3 minuts
-Retirem la massa amb les mans untades de farina i li fem la forma desitjada
-Escalfem el forn a 50º tot col.locant un got d'aigua  a dins el forn per tal de què el pa no ens quedi sec, i el deixem uns 30 minuts fins que dobli la seva mida original.
-Sense treure'l del forn, augmentem la temperatura fins a 200C (retirem el got) i el deixem uns 30 minuts fins que el pa estigui doradet.

Es pot fer sense thermomix tot amassant el pa de forma manual o bé amb una amassadora de pa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada