Total de visualitzacions de pàgina:

18 de desembre de 2011

Pa de llet farcit



INGREDIENTS
  • 250cc de llet
  • 50gr de mantega
  • 50gr de sucre
  • 30gr de llevat de parís
  • 1 cullerada de sal
  • 500gr de farina de força
Primer desfer la mantega amb microones o al bany maria i batre juntament amb la llet i el sucre.
Seguidament hi afegim el llevat , la farina i la sal i amassem la pasta fins que ens quedi consistent i apunt per treballar-la.
Posem farina a la taula on  treballarem la massa i estenem la massa tant fina com poguem i amb l'ajuda d' un pinzell ho untem de mantega prèviament fosa.
Afegim el farcit que més ens agradi, en el nostre cas hi hem posat bacó, formatge emmental i olives negres.
Enrotllem tot el farcit com si fos un braç de gitano i per unir la pasta la pintarem amb ou batut i ho segellarem bé per tal de que no se'ns obri quan la posem al forn. I perquè se'ns quedi daurat pintarem tota la superfície amb ou batut i per decorar hi podem posar sèsam.
Escalfarem el forn 200ºC i courem durant 25 a 30 minuts.

THERMOMIX 21
-Posar tots els ingredients menys la farina i el llevat i programar 1 minut a temperatura 40º C velocitat 2.
-Afegir, quant s'acabi , el llevat la farina i programem 20 segons velocitat 6 i a continuació 3 minuts velocitat espiga.
I la resta tal com hem explicat anteriorment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada