Total de visualitzacions de pàgina:

28 de desembre de 2011

MOUSSE DE XOCOLATA I COCO




INGREDIENTS

Mousse de xocolata:
  • 4 rovells d'ou
  • 250gr de cobertura (70% cacau)
  • 500gr de nata muntada
  • 50gr de sucre
  • 4 fulles de gelatina
Mousse de coco:
  • 500gr de nata muntada
  • 200gr de coco ratllat
  • 100 cc de llet de coco
  • 4 rovells d'ou
  • 50 gr de sucre
  • 4 fulles de gelatina
1.Posar en un cassó 80 gr d'aigua i 80gr de sucre fins que començi a bullir. Seguidament afegir els rovells i esponjar bé.
2.Fondre la xocolata al bany maria (o microones) Afegir-hi les fulles de gelatina prèviament remullades amb aigua freda. Afegir la barreja anterior i deixar refredar una mica.
3.Incorporar la nata muntada ensucrada a intervals fins a aconseguir una barreja homogènia.Omplir un motlle d'uns 4cm d'alçada fins a la meitat i congelar( un mínim de 2 hores)
 
4. Escalfar la llet de coco i afegir-hi el coco ratllat. Barrejar i afegir els rovells i el sucre. Espessir sense deixar de remoure el foc i retirar al primer bull.
5.Mentre posar les fulles de gelatina en remull, un cop hidratades escórrer i desfer amb el preparat anterior. Un cop vagi perdent la temperatura i espessint, barrejar amb la nata muntada.
6.Treure el motlle del congelador amb la mousse de xocolata i posar una segona capa de mousse de coco. deixar refredar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada