Total de visualitzacions de pàgina:

11 de desembre de 2011

CLOÏSSES GRATINADES AMB TOMÀQUET I PARMESÀ


Aquesta és una proposta d’aperitiu molt senzilla i que agrada molt. Es pot tenir preparada amb antelació i el moment abans de menjar ho gratinarem uns minuts.


INGREDIENTS: no poso quantitats, cadascú que agafi en funció de la gent que n’hagi de menjar.
·         Cloïsses de tamany gran
·         2-3 tomàquets madurs
·         Oli d’oliva
·         Parmesà ratllat
·         Orenga

1- Posarem les cloïsses en una olla amb unes gotes d’aigua i tapades. Les deixarem coure al vapor fins que s’hagin obert totes (prèviament les haurem posat una hora amb aigua i força sal perquè deixin la terra que puguin tenir).

2- Un cop obertes les posarem en una safata que pugui anar al forn. Una al costat de l’altra i ben obertes.

3- Triturarem el tomàquet ben net (no cal pelar) amb un raig d’oli d’oliva, sal i pebre. Anirem omplint cada una de les cloïsses d’aquesta salseta de tomàquet amb una cullereta petita (només la meitat on hi ha la cloïssa).

4. Per últim hi posem el formatge parmesà ratllat, hi tirem orenga i gratinem uns minuts al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada