Total de visualitzacions de pàgina:

31 de desembre de 2011

Brownie de xocolata amb avellanes



INGREDIENTS

  • 200 gr d'avellanes torrades
  • 200gr de xocolata de postres
  • 100cc de llet
  • 175 gr de sucre moreno
  • 4 ous
  • Mantega per al motlle
Es pelen les avellanes fregant amb un drap de cotó o entre les mans.Es reserven algunes senceres i la resta es trituren fins obtenir farina.Es barreja amb el sucre.
S'escalfa la meitat de la xocolata al bany maria o al microones(poc temps i baixa potència) i s'afegeix la resta de la xocolata, barrejant-ho per temperar bé.
S'afegeixen les avellanes en pols i la llet lleugerament tèbia.A continuació els rovells un a un i les clares muntades a punt de neu.S'escampen les avellanes reservades i s'aboca la barreja en un motlle engreixat amb mantega, preferiblement de parets una mica altes.
Es cou a 20 minuts al forn escalfat a 180ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada