Total de visualitzacions de pàgina:

14 de desembre de 2011

BACALLÀ AMB PANSES I PINYONS


INGREDIENTS per 4 persones:
·         8 talls de bacallà al punt de sal (jo agafo la part del llom).
·         4 cebes mitjanes
·         1 grapat de panses
·         1 grapat de pinyons
·         Farina i oli d’oliva.

1- Pelem i tallem la ceba a tires. Escalfem 2 cullerades d’oli d’oliva en una paella i quan estigui calenta hi tirem la ceba, baixarem el foc, taparem i deixarem que la ceba es vagi confitant. De tan en tan anirem remenant, si veiem que la ceba queda massa seca hi podem tirar una mica d’aigua.

2- A mitja cocció hi afegirem les panses (que prèviament les haurem deixat en remull) i els pinyons.

3- Mentrestant enfarinarem el bacallà i el fregirem en oli d’oli d’oliva.

4- Quan la ceba ja estigui ben confitada (uns 40 minuts) ja podrem muntar el plat. Un TRUC: si la ceba no ha quedat gaire dolça, uns minuts abans d’apagar el foc, hi podem tirar un raig de mel, així quedarà ben dolça i boníssima.

5- Per muntar el plat: posarem els talls de bacallà i per sobre la ceba confitada amb les panses i els pinyons.

Bon profit!!

1 comentari:

  1. Hola Yolanda. Sóc la Carme Orriols i m´he quedat sorpresa de la teva bona cuina. Seguiré els teus consells i faré molts dels teus plats.
    El meu pare es lleparà els dits!!! I l´Asun ja està esperant per agafar alguna recepta.
    Una abraçada ben forta de les nenes d´urgències!!

    PD: enhorabona per l´embaraç!!!

    ResponElimina