Total de visualitzacions de pàgina:

11 de desembre de 2011

AMANIDA DE CAMEMBERT ARREBOSSAT


Us presentem una amanida senzilla de fer i que agrada molt. És com la típica amanida de formatge de cabra, però aquí la hem fet amb porcions de formatge camembert arrebossat (jo els compro congelats a la Sirena, suposo que també en trobareu en grans supermercats i en algunes carnisseries).

INGREDIENTS: per 4 persones
·        Amanida variada
·        8 porcions de camembert arrebossat
·        200 g de bacon
·        1 grapat de pinyons
·        Tomàquets cherry (6-7 per persona)
·        Vinagreta de gerds

1- Torrarem en una paella el bacon i els pinyons, llavors reservar.

2- A la mateixa paella, hi posem mig dit d’oli i un cop calent, hi posem les porcions de formatge fins que estiguin dorades. Les posarem en un plat amb paper absorbent perquè deixin l’oli.

3- Per emplatar: posarem una bona base d’amanida variada a cada plat, llavors els tomàquets cherry partits per la meitat, el bacon i els pinyons torrats i enmig posarem 2 porcions del formatge.

4- Per amanir: hi queda molt bé una vinagreta de gerds, en alguns supermercats en venen de feta, sinó la podem fer a casa: 1 porció de vinagre de Mòdena per 3 porcions d’oli d’oliva, 1 cullerada generosa de melmelada de gerds, sal i pebre. Mesclem bé i ja podem amanir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada