QUICHE DE BACON I ESPINACS

.


La quiche és una recepta molt senzilla i que resulta i agrada molt quan hem d’anar a una festa i hem de portar alguna cosa per menjar. Es pot deixar preparada d’un dia per l’altra, i tan és bon freda com calenta. Si la hem preparat el dia anterior i no la volem freda, li podem donar un toc de forn abans de menjar.

La base de qualsevol quiche són els ous, la crema de llet i el formatge; llavors nosaltres li podem donar el farciment que volem: pernil dolç, verdures....

Aquesta de bacon i espinacs és la última que he fet:

INGREDIENTS:
1 base de pasta brisa per quiche (les venen a qualsevol supermercat en la zona de refrigerats)
3 ous
200ml de crema de llet
150 g de formatge ratllat (agafarem del tipus que més ens agradi)
200 g de bacon trossejat
150 g d’espinacs (jo les agafo trossejades i congelades)
1 grapadet de pinyons
1 ceba petita

Primer estirem la base de pasta brisa sobre un motlle d’uns 28-32 cm baix, la punxem amb una forquilla i la posem al forn a uns 170º uns 10 minuts, llavors la retirem i reservem.

Mentrestant piquem la ceba i la posem a rossejar amb una raig d’oli. Quan ja agafi color li afegim el bacon i al cap d’una parell de minuts els pinyons. Deixem rossejar bé. Poc abans d’acabar incorporem els espinacs que prèviament haurem bullit.

Llavors afegim en un bol els ous, la crema de llet i el formatge, ho batem fins que quedin els ingredients ben barrejats. Finalment incorporarem a la barreja el bacon amb espinacs, sal pebrem, mesclem bé els ingredients i ho avocarem sobre la base (la pasta brisa que hem pre-cuit).

Ho posarem al forn a uns 180º uns 45-50 minuts.

Comentaris

  1. M'encanta la pinta que fa! per aquesta nit tenia pensat fer una però afegiré els espinacs i pinyons!! gràcies Yolanda!

    ResponElimina
  2. De res Núria, espero que t'hagi quedat molt bona!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars