Total de visualitzacions de pàgina:

20 de novembre de 2011

Braç de crema de l'àvia



PASTÍS
  • 3 ous
  • 50gr de sucre
  • 80 gr de farina
Separ la clara del rovell. Batre el rovell amb el sucre fins que tinguem una textura cremosa. Muntar les clares a punt de neu i afegir amb molt de compte a la barreja anterior.Escalfar el forn prèviament a 180 graus i coure durant uns 15 minuts.Escampar la pasta amb no més de 1,5 cm de gruix.
Recomano utilitzar paper de forn per posar el pa de pessic. El trèiem del forn i calent fem la forma del braç i ho emboliquem amb un drap humit per tal de què no se'ns ressequi. I un cop fred ja el tindrem preparat per omplir-lo amb la crema.


CREMA CATALANA
  • 3 ous
  • 750 cc de llet
  • 150gr de sucre
  • 80gr de farina
  • canyella i una pell de llimona
Escalfar la llet i afegim la resta d' ingredients ben remenat. I remenar continuament fins que la crema es faci espessa.
Retirem llimona i canyella i reservem en un bol tapat amb film transparent pq no es faci crosta i deixem refredar.
Un cop freda ja podrem ompli el braç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada