Braç de crema de l' àvia


PASTÍS
  • 3 ous
  • 50gr de sucre
  • 80 gr de farina
Posar els ous i el sucre al vas de la Thermomix amb la papallona i programar 10 minuts a velocitat 3.afegirem la farina i batrem durant 10 segons i si cal amb una espatula acabarem de remanar.Posarem el pastis en una plata de for i per tal de que sigui uniforme podem utilitzar una màniga pastissera.
Escalfar el forn prèviament a 180 graus i coure durant uns 15 minuts.
Escampar la pasta amb no més de 1,5 cm de gruix.
Recomano utilitzar paper de forn per posar el pa de pessic. El trèiem del forn i calent fem la forma del braç i ho emboliquem amb un drap humit per tal de què no se'ns ressequi. I un cop fred ja el tindrem preparat per omplir-lo amb la crema.


CREMA CATALANA
  • 3 ous
  • 750 cc de llet
  • 150gr de sucre
  • 80gr de farina
  • canyella i una pell de llimona
Posem tots els ingredients menys la canyella i la llimona i barregem 6 segons velocitat 5.Afegim la resta dels ingredients i programem 7 minuts a velocitat 1 1/2 Tª 90C. Quan s'acabi programem un minut més sense temperatura.
Retirem llimona i canyella i reservem en un bol tapat amb film transparent pq no es faci crosta i deixem refredar.
Un cop freda ja podrem ompli el braç.

Comentaris

Entrades populars