Total de visualitzacions de pàgina:

20 de novembre de 2011

Bolets amb all i julivert









Ahir vàrem anar a buscar bolets , i farem un plat molt senzill i molt bó per anar fent boca abans de dinar.
Els primers bolets de la temporada!!!!!!!!!!!!!!

Hem fet un plat amb PINETELLS, ROVELLONS I ESTEPERONS O "NEGRITOS".

  • Primer netegem els bolets i els tallem a trossets (no gaire petits), i els posem a la paella (sense oli)
Anem barrejant fins que treguin tota l'aigua.(Foto 1 i 2)
  • Seguidament un cop treguin l'aigua afegim un bon raig d' oli (siguem generosos) i un polze de salt i barregem una estona (Foto 3)
  • Afegim picada d'all i julivert i deixem fer la "xup-xup" durant uns 5 minuts .I ja tindrem llest els nostre plat de bolets.
Us voldria donar un consell , hem de vigilar no coure massa els bolets ja que perdran la textura i el gust.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada